icon

Digital safety starts here for both commercial and personal

Nam libero tempore, cum soluta nobis eligendi cumque quod placeat facere possimus assumenda omnis dolor repellendu sautem temporibus officiis

Platformă de Training

Pe această platformă, oferim material de instruire personalizat pentru securitatea cibernetică, dar și multe alte servicii. Creăm materiale de instruire personalizate pentru oricine, indiferent de tipul de training necesar, fie că este vorba de sport, dietă, siguranță sau orice alt domeniu. De asemenea, oferim serviciul de automatizare completă, unde ne ocupăm integral de instruire și realizăm campaniile pentru dumneavoastră. Oferim și alte servicii adaptate nevoilor dumneavoastră.

Play Video

Deveniți complet securizat
urmând 3 pași

Pasul 1: Contactați-ne

Împărtășiți-ne nevoile și cerințele dumneavoastră prin telefon, email sau formularul de contact de pe site. Vom stabili o discuție inițială pentru a înțelege mai bine obiectivele și a vă oferi soluții personalizate.

Pasul 2: Personalizare de Training

Pe baza discuției, vom crea materiale de instruire adaptate nevoilor organizației dumneavoastră, fie că este vorba de securitate cibernetică, sau orice alte domenii. Vă vom ajuta să configurați platforma și să pregătiți campaniile.

Pasul 3: Lansarea Campaniilor

După configurare, vom lansa campaniile de training. Monitorizăm și gestionăm întregul proces pentru a ne asigura că instruirea este eficientă și atinge obiectivele stabilite. Ne ocupăm de tot, de la crearea conținutului până la raportarea rezultatelor. Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a începe!