icon

Digital safety starts here for both commercial and personal

Nam libero tempore, cum soluta nobis eligendi cumque quod placeat facere possimus assumenda omnis dolor repellendu sautem temporibus officiis

M

Dolari
Costul unei
breșe de date

%

Eroare umană

B+

Dolari
Costuri ransomware
până în 2024

Abordare Eficientă pentru Securitatea Cibernetică

Campanii de Phishing Simulate

Campaniile noastre simulate de phishing oferă experiențe practice de învățare pentru angajații dumneavoastră.

Mai Mult

Programe de instruire personalizate

Cu accent pe abilități practice și scenarii din lumea reală, ne asigurăm că angajații dumneavoastră sunt pregătiți să se apere împotriva atacurilor.

Mai Mult

Monitorizare Continuă

Concentrați-vă pe afacerea dumneavoastră principală în timp ce noi ne ocupăm de monitorizarea continuă a peisajului de securitate al organizației dumneavoastră.

Mai Mult

Eficiență Dovedită

Cu programele noastre complete de instruire și simulările practice, avem un istoric dovedit de consolidare a posturii de securitate a organizațiilor și de reducere a riscurilor cibernetice.

Consolidați-vă apărarea împotriva atacurilor cibernetice

Juvvra este unul dintre principalii furnizori de soluții de securitate cibernetică, specializat în instruire completă și gestionare a riscurilor. Cu expertiza noastră și cunoștințele din industrie, ajutăm organizațiile să-și protejeze datele sensibile și să se apere împotriva amenințărilor cibernetice în continuă evoluție.

  • Programe de instruire robuste
  • Mitigare Proactivă a Riscurilor
  • Împuternicirea Forței de Muncă
Despre noi
Play Video
Safeguarding Success in a Digital World Juvvra Safeguarding Digital Success Juvvra Safeguarding Success in a Digital World Juvvra Safeguarding Digital Success

Iată cele mai comune întrebări de la clienți

Pentru a asigura o pregătire optimă a angajaților, recomandăm trimiterea unei campanii în fiecare săptămână. Cu toate acestea, chiar și efectuarea instruirii o dată pe lună poate avea beneficii semnificative în comparație cu neprezentarea deloc. Frecvența poate fi adaptată nevoilor și cerințelor specifice ale organizației dumneavoastră.

Organizațiile care implementează soluțiile de securitate cibernetică ale Juvvra experimentează în mod obișnuit o serie de beneficii tangibile. Acestea includ o reducere a atacurilor de phishing reușite, îmbunătățirea capacităților de răspuns la incidente, sporirea conștientizării și pregătirii angajaților, consolidarea posturii de securitate, o scădere semnificativă a daunelor financiare și de reputație cauzate de încălcările de date și o mentalitate axată pe securitate.

La Juvvra, ne-am câștigat încrederea a numeroase organizații prin utilizarea abordării noastre practice de instruire și a campaniilor simulate de phishing. Prin echiparea forței de muncă cu abilități practice și expunerea lor la scenarii realiste, îi împuternicim să se apere ușor împotriva atacurilor și să protejeze datele sensibile.

Programele noastre de instruire furnizează rezultate măsurabile prin crearea unui mediu de responsabilitate. Prin campaniile noastre simulate, dacă un angajat dă clic pe un email simulat, acest lucru este înregistrat într-un raport detaliat. Acest lucru încurajează angajații să dezvolte o mentalitate sigură, reducând semnificativ probabilitatea de a cădea în capcana atât a atacurilor simulate, cât și a celor reale, îmbunătățind astfel postura de securitate a organizației dumneavoastră.

Pentru a începe cu Juvvra este simplu. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, și vom discuta pentru a înțelege cerințele dumneavoastră. Vom discuta numărul de angajați pe care doriți să îi implicați în soluțiile noastre de instruire, vom determina frecvența campaniilor, vom adăuga serverele Juvvra la lista dvs. de emailuri permise și vă vom furniza o listă de angajați țintă. De acolo, vă vom ghida prin procesul de implementare fără probleme.

Da! La Juvvra, înțelegem importanța susținerii organizațiilor de toate dimensiunile în îmbunătățirea apărării lor cibernetice. Oferim o gamă de oferte speciale și pachete, special concepute pentru a satisface nevoile și bugetele întreprinderilor mici. În plus, avem un program de recomandare excelent în loc. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii și să faceți primul pas către un viitor mai sigur.